Line Friis
 

Klinik Dare to Care

 
IMG_4233.JPG
 

Lige ved søerne på indre Østerbro startede jeg i  2013 klinikken Dare to Care. Dare to Care er en holistisk skønhedsklinik, hvor vi tilbyder skræddersyede ansigtsbehandlinger, utroligt kompetent faglig rådgivning, prisvindende signaturbehandlinger og nye, eksklusive tilbud til hver årstid. Dare to Care ligger både ud til vejen med en lille smuk nichebutik hvor vi sælger alle mine favoritter indenfor skønhedsverdenen. Inde i baggården har vi de skønneste behandlerrum med direkte udgang til gården. Rigtig mange af vores kunder elsker vores lille oase og kan tydeligt mærke den ro, der hviler over stedet. 

Jeg har siden fundet fem fantastiske behandlere alle med lange uddannelser og masser af erfaring. Jeg træner med dem ofte og sørger for at finde kurser og uddannelser som sørger for at det vi tilbyder er noget helt særligt. Vi har kunder som rejser langt for vores behandlinger og det er vi meget stolte af. Vi elsker vores lille sted og det vi laver, så jeg tøver ikke et sekund når jeg siger, at vi på Dare to Care giver vores kunder en behandling, du ikke finder nogen andre steder i København. 

Personlige Hudkonsultationer

Hvis du vil igang med forløb eller ønsker rådgivning omkring hudproblemer, tilbyder jeg personlige Hudkonsultationer. Du kan læse mere her.