Væk med rynker, mavedeller og kræft, - spis olie!

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores krop består af en masse celler. Hver celle i vores krop skal bruge olie for, at kunne holde sig rask og sund. Når jeg spørger mine kunder, til deres olie indtag, siger de gerne, at de tager 2 kapsler fiskeolie om dagen, og spiser lidt mandler, men det er langt fra nok. Tænk engang over, hvor mange celler der er afhængige af olie for at kunne overleve, og så serverer vi et par dråber om dagen og stadig synes vi, at det vi gør må være godt nok. Men kom nu folkens det kræver mere. :)Vi skal have det godt, og det kræver mere olie og den gode af slagsen. Der er lavet flere studier af både munke i Grækenland og på Sicilien, som tyder på at de grundet deres store indtag af olivenolie, faktisk undgår kræft og særligt tyktarms kræft.

Efter mange års udforskning og afprøvning behøver jeg ikke at bruge creme, og jeg kan også med 100% ærlighed sige, at årsagen til at min hud ser ud som den gør, blandt andet skyldes al den olie jeg giver min krop hver dag. Jeg fordeler altid min olie ud over hele dagen og altid sammen med mine måltider.

På en typisk dag får jeg:  ½-1 avokado, 3-4 spsk GOD koldpresset og økologisk olivenolie, 3 spsk. hørfrøolie (MK olie), 15-30 mandler eller andre nødder, masser af frø og kerner. Ud over dette spiser jeg fisk næsten hver dag og får 2-4 fiskeolie tabletter, og dette af en god kvalitet og ikke harsk!

Så kom igang med olie og mærk hvordan dit liv og udseende vil ændre sig. Du vil sige farvel til tør og irriteret hud, tørre øjne, ledsmerter og meget mere. Tænk engang du bliver ikke fed af det. Faktisk bekræfter videnskaben, at den gode sunde olie hjælper kroppen til frigive det dårlige fedt i vores krop og kost.

images
images

Så ind med cellefedtet og ud med dellefedtet! :)