Kan rynker fortælle en historie fra dit indre?

Hvad nu hvis jeg fortæller dig at alle dine kære hadede eller elskede rynker fortæller hvordan din krop har det. Det vil sige, at de fortæller hvordan din krop fungerer og om du har nogle ubalancer. Igennem mine mange år som kosmetolog har jeg lært, at alle rynker har en historie at fortælle og ikke kun på den der simple måde, men de fortæller mig meget. Alt fra dine organer, din livsstil, ubalancer og psykiske belastninger. Hvis det nu er rigtigt så betyder det også, at jeg burde kunne fortælle dig din livshistorie efter at have kigget på dig i 5 minutter. Måske er det derfor jeg har så mange dejlige faste kunder?! Jeg elsker livshistorier, elsker at høre om mennesker som har turde træde ved siden af og som måske har valgt en anden vej igennem livet. Nogle rynker er "gode og dejlige" og andre skal bare væk fordi de er et resultat af dårlig livsstil eller ubalance. Men det kræver jo som alt andet IKKE kun en a-vitamin creme men det kræver en omlægning af din liv og et ønske om at leve et mere lykkeligt liv i balance.

Begyndt at kigge på de mennesker du møder på gaden? Hvordan ser de ud hvis du kigger nærmere efter. Måske vil du se et kæmpe 11 tal i panden, hvilket kan symbolisere en overbelastning af leveren, altså for mange affaldsstoffer, det kan også skyldes bekymringer, for mange tanker og spekulationer. Men pæne er de ihvertfald ikke.

Så hver en rynke har en historie på godt og ondt! Vil du vide hvad dine rynker betyder?

rynker2.jpgNone.full
rynker2.jpgNone.full

Love 2 Live