Sådan vil din hud blive yngre at se på, mens du ældes

Når vi er små babyer er vores hud fyldt med A vitamin. Jo ældre vi bliver, jo mere A-vitamin mister vi. A-vitamin gør vores hud stærkere, så den kan beskytte os mod hudcancer, rynker, pigmentforandringer og uren hud. Den store problematik er faktisk, at D-vitamin nedbryder A-vitamin. Det er et stort problem i sig selv, da A-vitaminen er så utrolig vigtig, både for hudens immunforsvar, men også imod rynker. Vi mangler også D-vitamin, da det er utrolig vigtigt for vores knogler, humør osv. Foreningen for knogleskørhed og læger anbefaler 10-20 minutters ubeskyttet sol om dagen. A-vitamin er som oxygen. Det påvirker vores dna, og belønningen er en smukkere og smukkere hud, som ikke ældes. Jo tidligere du starter med A-vitamin jo bedre. Når du begynder på A-vitamin tager det tid, fordi huden langsomt skal fyldes op, og repareres i de dybe lag. Du kan forvente et synligt resultat efter 3-6 måneder, og det resultat vil fortsætte, så længe du bruger A-vitamin.

Når det kommer til hudpleje produkter, er A-vitamin det eneste med beviselig effekt. A-vitamin reparerer huden. A-vitamin lagres i vores celler, og uden på vores celler sidder der receptorer, som sørger for, at A-vitaminen kommer ind i cellen. Jo mere solskade vi får, jo dårligere fungerer disse receptorer. Dette bevirker, at vores celler har svært ved at optage A-vitamin. Derfor er det faktisk nødvendigt, at cellerne indeholder A-vitamin for at kunne optage mere A-vitamin. Dette er en af grundene til, at det er vigtigt at vi starter tidligt, og at vi bruger et hudpleje produkt med "trap op" system.

Hvis du vil igang med at gøre din hud yngre, anbefaler jeg Environ. Det er faktisk den eneste serie, jeg tror på indenfor A-vitamin. Jeg ser store resultater - hver dag - med mine kunder. A-vitamin er næsten umuligt at konservere, og de fleste produkter som reklamerer med A-vitamin, har måske som udgangspunkt 1 gram A-vitamin i sig, men når de kommer på krukker er A-vitaminen næsten væk. A vitamin må på ingen måde udsættes for lys eller ilt, og det udelukker allerede creme på krukker. Det er for mig useriøs hudpleje.

Det er vigtigt, at vi får A-vitamin i vores kost. Da A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, anbefaler jeg ikke, at vi spiser det som kosttilskud, men igennem vores mad. A-vitamin findes i animalske produkter, lever, fisk, æg og mejeriprodukter. Frugt og grønt er også fyldt med A-vitamin, især dem med orange og mørkegrønne farver, for eksempel gulerødder, spinat, grønkål, abrikoser og meloner.

Jeg anbefaler iøvrigt, at du holder igen med sukker, alkohol og gluten. Især mælk er en trussel imod ældning, da det skaber inflammation i kroppen. Inflammation er en betændelsestilstand som kroppen må kæmpe for at holde nede og derfor er der ikke meget "overskud" til restituering.

Se resultater her: http://www.environ.co.za/results