Poser under øjnene, hvad betyder det?

Poser under øjnene kan sagtens reduceres, prøv nogle af mine råd og se om ikke det gør en forskel.

Området under øjnene repræsenterer vores nyrefunktion, så det er en god ide at få udelukket sygdom i nyrene. Dernæst bør du iagttage dine søvnmønstre. Prøv i en periode at sove med sovemaske i et 18 graders rum. Gå meget gerne i seng kl 22.00. Hvis du skal op på toilettet i løbet af natten så tænd ikke lyset og prøv at holde dine øjne så lukkede som muligt. Grunden dertil er at når du tænder lyset opfatter din krop af det er morgen, og det forstyrrer din krops genopbygning. Tænk også på om du drikker nok vand, tilsæt gerne agurk, appelsin, citron, lime eller ligende til vandet, det gør optagelsen lettere. Nogle drikker masser af vand, men er ikke god til at optage det.

I nogle tilfælde kan fødevare allergi/intolerance også være skyld i hævelser omkring øjnene. fjernelse af Mælkeprodukter hjælper tit! Tjek også om du bruger for meget salt i maden, da salt binder væske til kroppen. Tjek dit syn, lig mærke til om du anstrenger øjnene, når du arbejder. En god afspændings øvelse som er god også ved væskeansamling, er at du kniber øjnene sammen og derefter åbner helt op 3-6 gange. du kan også afhjælpe ved at rulle dine øjne rundt i store cirkler, afslut altid med at knibe øjnene sammen. Masser i cirkler omkring dine øjne i en god øjencreme tilsat et par dråber god olie. Læg agurk på øjnene, agurk virker reducerende på væskeophobning Gavnlige vitaminer er især B1 og B6 og magnesium om aftenen.