Passer dine rynker til din alder? Få svaret her...

Lad mig sige det lidt pænt, der er et gennemsnit for rynker som passer til din alder. Mange ting er afgørende så som livstil, rygning, solskader, genetik osv. Men derfor kan jeg afsløre hvor mange rynker andre på din alder har. Har du for mange, var det måske på tide at du begynder at ændre noget ved din livstil, produkter, mimik eller måske begynder at tilføje nye rutiner som massage osv. Der er ret meget forskel på mænd og kvinder, mænd ældes hurtigere, typisk på grund af deres livsstil, alkohol, rygning og manglende solbeskyttelse.

Er du under 20 burde du ikke have nogle rynker, så lad mig starte fra 20 års alderen.

20-23:  
Du begynder at have små linier, særligt mimiske linier som kommer når du smiler (ved øjnene eller fra næse til mund)

23-26:
Her opdager du måske din første rigtige linie. Fx ved panden.

26-31:
Her har du 1-2 linier vandret i panden som bliver der, når du ikke laver mimik. Du har også små fine linier ved øjnene og en linie fra næsefløj til mund. Hvis ellers du tit presser brynene sammen, vil du begynde at se 1-2 linier mellem dine bryn.

31-35:
Linierne bliver dybere og måske også længere. Under øjnene begynder huden at blive tyndere og mindre fast. Hvis du er i processen af at få børn vil den manglede søvn gøre at du synes at huden bliver markant ældre at se på, men dette er blot fordi kvinders hud bliver ældre generelt når vi får børn. Det er desværre en af de ting vi må acceptere. Mange kvinder som ikke har fået børn vil derfor også tit se yngre ud.

35-40:
Du begynder måske at se linier på næserykken, og de linier du havde i panden og ved næse til mundfløjen er nu blevet ca 0,5-1 mm dybe. Linierne ved øjnene er nu dybere og længere og er blevet til små rynker. Måske er dine kinder blevet lidt mere slappe, og du kan se at dine øjenlåg hænger lidt. Under dine øjne er huden mere løs og har du brugt meget concealer, vil du måske begynde at få såkaldte rosinhud.

40-45:
Rynkerne i mellem brynene er nu permanente og tit de dybeste i ansigtet. Vandret i panden har du mellem 3-5 rynker. Huden er endnu mere slap nu og vil også være mere tynd generelt. Hvis du ligger dig ned, vil du mærke at huden falder en smule ned over ørene, ikke meget men lidt. Måske har du 1-2 rynker ved mundvigen.

45-50:
Hvis du fx. har røget begynder du at se små linier langs munden, og måske er du begyndt at så små nedadgående linier ved mundvigen. Kinderne falder mere ned nu. Generelt er dine rynker mellem 1-2 mm dybe. Her kan du også byde velkommen til dine første heksehår.

50-60:
Din hud er nu blevet en del ældre at se på. Kinderne hænger mere, og måske er du begyndt at få kalkun hals. Du har poser, rynker, huden er meget tynd og slap under øjnene. Når du ligger dig ned, kan du tydligt mærke, at huden falder ned mod øret. Når du kniber i huden, vil den være langsommere om at falde på plads (dette skyldes manglende væske i vævet.) Du har nu dybere rynker omkring munden og ved mundvigen.

60+:
Huden vil miste mere og mere af sin spændstighed og vævet vil være slapt og tyndt. Huden vil generelt være rynket, ikke kun i de typiske steder men over det hele. Hos nogen vil den nærmest ligne en rosin på overfladen. Bryn og øjne begynder at hænge nedad og det samme gælder kinderne, som nu begynder at hænge ned over kæbelinien. Det er også her du tit ser leverpletter og andre mystiske gevækster.

Hvad gør du så ved det??

Følg med i bloggen og jeg vil give dig mine top redskaber som garanteret vil sænke processen, så din hud altid vil vise sig fra sin bedste side.