#ingenpengeimellemos #nomoneybetweenus

foto-20

Jeg har i længere tid leget med tanken om, hvordan det ville være at behandle uden at skulle skrive en regning bagefter. Det gør jeg naturligvis nogle gange til venner og familie, men jeg mener, hvordan mon livet ville være, hvis jeg aldrig skulle have penge for mit arbejde, men måske tjenester, gaver eller noget helt tredje? Jeg ved, at i vores samfund måler og vejer vi alt. Vi sætter en monetær værdi på vores arbejde og på vores ting. Men, hvad nu hvis vi et øjeblik glemte det, og i stedet huskede os selv på glæden ved at give noget og nogle gange få noget helt andet retur end vi havde forventet? Jeg har besluttet mig for at prøve det af.

Jeg vil derfor, via de sociale medier, give behandlinger væk til tilfældige mennesker. Alt man skal gøre er at tænke over hvilken personlig værdi eller betydning det har, og så beslutte sig for hvilken gestus man synes udtrykker denne værdi bedst. Uden tanke for værdien i kroner, men for værdien i hjertet. På den måde tror jeg, der kan skabes en meget ren og smuk oplevelse, som man måske godt kunne leve af, hvem ved?

Jeg glæder mig allerede til mit første, hjertelige møde. Nb! Selv om jeg har lukket for nye kunder, er denne oplevelse åben for alle. Alt du skal gøre er at "like", dele og sprede ordet for denne mulighed med dine venner på instagram og facebook og hashtag

#nomoneybetweenus #ingenpengeimellemos

Måske du også har noget du gerne vil give væk?