Vintertips fra os til dig

Mørket og kulden er virkelig ved at sænke sig over vores lille land, og det betyder ekstra træthed for mange. Man mister ærlig talt noget energi når det bliver mørkt så tidligt, og så lokker det altså ekstra meget bare at holde sig indendørs. Det er bare ikke så godt, hvis trætheden går hen og bliver dominerende og måske for nogle også følges ad med en vinterdepression. Men der er heldigvis mange ting man gøre for at booste sig selv igennem vinteren.

Ekstra D-vitamin:

Nu hvor solen er på sit mindste har vi ingen chance for at få dens dejlige D-vitamin-fyldte stråler, og vores depoter fra i sommers er så småt ved at være tømt. Det betyder at det vil være rigtig fornuftigt for de fleste at investere i et D-vitamin tilskud frem til forårsmånederne. Én ting der er vigtig at huske, er at D-vitamin kræver fedt for at blive optaget. Derfor kan det være en god idé at købe et tilskud, der allerede indeholder fedt. For eksempel Pharma Nords D-pearls, der er opløst i olivenolie, og så er de bitte små og nemme at synke :)

d-vitamin
d-vitamin

Rosenrod:

Rosenrod er i familie med ginseng og kan være et super tilskud i løbet af vintermånederne til at afhjælpe både fysisk og psykisk stress og udmattelse. For eksempel har rosenrod vist sig at kunne mindske depression, give ekstra energi og styrke hukommelsen. Effekten af rosenrod er selvfølgelig meget individuel, men den er helt sikkert forsøget værd, hvis du døjer med stress og udmattelse. Det bedste er at tage rosenrod om morgenen, da den virker opkvikkende. Derudover skal du helst tage rosenrod i en sammenhængende periode på minimum et par måneder, før den kan få fuld effekt. Der findes forskellige præparater, og dem vi har mest kendskab til er Naturdrogeriets rosenrods kapsler samt Artic Root Rosenrod fra Anjo.

Rosenrod---blomst
Rosenrod---blomst

Sund tanning

Sommerens glød er væk og den her bleghed kan godt rent psykisk være lidt deprimerende for mange og gøre at man bare ser mere træt ud- og så er det altså bare mere festligt at have lidt kulør når man skal ud og feste til julefrokosterne og til nytår. Derfor snyder vi os frem til lidt kulør her på klinikken, hvor vi blandt andet er store fans af ”James Reed” selvbruner, der bliver brugt af mange celebrities. Du kan købe James Reed's tanning serie på klinikken på Slagelsesgade.

james reed tan
james reed tan

Du kan læse mange flere vintertips fra Line her.

Glædelig 1. søndag i advent fra daretocare teamet :)