Nytårsudrensning - tips

Vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år! Det er vil her hos Dare to Care, hvor vi så småt er ved at lade op til vores januar retreat. Men inden da trænger vi vist til at udrense lidt, efter en meget hektisk december. Her får du nogle af vores bedste bud på udrensning og boost af både hud, krop og sjæl. Vi sætter i sær fokus på at booste fordøjelse og rense ud i system og hud – men vigtigst af alt opnå velvære. Tag hvis du kan, 3-7 dage ud af kalenderen her i januar, hvor du undgår stimulanser, sukker, rødt kød og mælkeprodukter, og fylder din krop med næring fra grove grøntsager, frø og nødder, urteteer, og superfoods og tilskud. Det bedste resultat med de fleste af tilskuddene opnås først efter nogle uger/en måneds tid, så hav tålmodighed!

Hudpleje:

Fjern de døde hudceller og forny huden i ansigtet med Rudolph Care’s ansigtsscrub. Til kroppen kan du prøve Badeanstaltens super lækre salt-scrub bar med kul og diamanter! Forkæl derefter din hud med en lækker massage, der sætter blodcirkulationen i gang. Vi er fans af Urtegaardens massageolier, som du kan få med-  og uden duft, og derfor skræddersy din helt egen unikke duft med æteriske olier, hvis du vil. Slut af med at fugte dit ansigt, for eksempel med Pais super lækre og intensive ansigtsolie, Echium og Amaranth Facial Oil.

FacialScrubMask_100ml-350x550
FacialScrubMask_100ml-350x550
030072_saltbar_coal_and_diamonds-545x545
030072_saltbar_coal_and_diamonds-545x545
massageolie-basis-500-ml
massageolie-basis-500-ml
age_confidence
age_confidence

Væske:

sjaelevarmer-oe-fortyndes-1-4
sjaelevarmer-oe-fortyndes-1-4

Hvis du vælger at tage en udrensningskur er det vigtigt at du får rigeligt med væske. Vand kan godt blive kedeligt i længden, så prøv eventuelt at supplere med juicer og sunde safter. Søbogaard laver nogle skønne safter klar til at blive drukket, og som eventuelt også kan opvarmes, for eksempel hyldebær, eller den klassiske sjælevarmer, der er perfekt her til vinterens kulde. Du kan også roligt investere i noget lækkert matcha pulver (vi kan godt lide byohs) og drikke det et par gange om dagen. Udover at være super sundt, er det bare endorfiner for sjælen ;) Endelig kan du drikke al den urtete du vil. Pukka laver nogle rigtig godt urteteer som er perfekte til afgiftning og udrensning, for eksempel ’Cleanse’, ’Pure’, ’Three fennel’ eller ’After Dinner’.

MG_5423_1024x1024
MG_5423_1024x1024
after-dinner-te-oe-pukka
after-dinner-te-oe-pukka

Tilskud:

Hvis du vil dækkes ordentligt ind med vitaminer og mineraler, kan et være en god ide med et godt multivitamin tilskud. Nogle af de bedste vi kender (og som vi også sælger på klinikken) er Vitavivas kosttilskud, som er af høj kvalitet og bliver optaget rigtig godt i kroppen. For eksempel deres Colon Complex, som virker afgiftende og udrensende for fordøjelsen.

Sørg for at få masser af fibre, for eksempel Pukkas fibre, som skal drikkes med masser af vand

Hvis du har problemer med maven, for eksempel luft i maven eller andre gener, kan det være en god ide at supplere med mælkesyrebakterier. Et eksempel på et nyt bredspektret mælkesyrebakterie mærke er Bio-Kult, hvis produkter har været med i forskning og har en beviselig effekt.

Et andet super tilskud til både krop og hud er plante- og nødde olier. Vi kan i sær godt lide MK-olien, der smører huden indefra, og så er der lige kommet et nyt 100% vegansk omega-3 tilskud på markedet som består af kapsler med ren chiaolie fra mærket Chia Bia, hvilket er et super alternativ til de almindelige fiskebaserede omega-3 tilskud

colon_complex
colon_complex
fibre-plus-pulver-oe-pukka
fibre-plus-pulver-oe-pukka
17
17
MK-Olie-Mand
MK-Olie-Mand
chia-olie-omega-3-plantebaseret
chia-olie-omega-3-plantebaseret

Sunde snacks:

Skullen lysten til noget sødt er der også hjælp at hente. Der findes nemlig alverdens gode raw barer som kan afhjælpe sukker cravingen. En ny bar på markedet er raw baren spirulina dream, som er spækket med forskellige frø, nødder og spirulina. Derudover elsker vi også de små fine raw chokolade barer fra The Raw Chocolate Co. (vores favorit er den med mynte ;))

bar-spirulina-dream-raw-revolution
bar-spirulina-dream-raw-revolution
mint-70-raw-chokolade-soedet-m-xylitol
mint-70-raw-chokolade-soedet-m-xylitol

Vi håber du kunne bruge vores ideer og favoritter til til inspiration. God detox :)

Forhandlerliste:

Badeanstalten salt scrub bar: www.badeanstalten.com

Bio-kult mælkesyrebakterier: www.skhealthtrading.dk

Chia Bia chia olie: www.limepharma.dk

Matcha te, Byoh: www.byoh.dk

MK-olie: www.maybrittkrewald.dk

Pai skincare: www.elementsgroup.eu 

Pukka’s produkter: www.naturesource.dk

Rudolph Care: www.rudolphcare.dk

Spirulina dream bar: www.acupharma.dk

Søbogaard safter: www.søbogaard.dk

The raw chocolate co.: www.naturesource.dk

Urtegaardens massageolier: www.urtegaarden.dk

Vitaviva: www.vitaviva.com

Tak til de nævnte mærker for sponsorering af produkter!