9 grunde til at Environ er verdens ypperste A-vitamin-brand

Her er mine 9 grunde til hvorfor Environ er verdens ypperste A-vitamin-brand og hvorfor vi bruger Environ i alle vores behandlinger på Dare to Care.

1. Hvorfor Environ Skin Care : 

Environ er det eneste produkt i verden som har et unikt A-vitamin step-up system som gør at alle kan tåle A-vitamin og de fleste kan komme op på meget høje doser hvis nødvendigt.

2. A-vitamin findes i forskellige former: 

Ester (Retinyl Palmitat & Retinyl Acetat), alkohol (Retinol) og syre (retinoin= A-vitaminsyre). Betacaroten, som vi kender fra f.eks gulerødder, er også en form af A-vitamin, dog den mildeste og mest skånsomme. Den er både beroligende og giver naturligt mere glød til huden. Huden bliver ikke mere følsom over for sollys pga både A-vitaminet i produkterne og grundet det særlige tilvænningssystem, og kan derfor også anvendes eneste dag (morgen & aften), hele året rundt. 

3. Environ har over 30 års dokumentation og forskning

Dr. Fernandes (stifteren) er frontløber m.h.t. A-vitaminets virkning, og hvordan man kan anvende virkningsfuld A-vitamin, i høje koncentrationer, dagligt uden medfølgende irritationer. Han er derfor grunden til at alle vil have A-vitamin i deres cremer.

4. Environ er pionerer indenfor Cosmetic Needling

Dr Fernandes er ydermere en af pionererne inden for cosmetic needling, som han introducerede for kosmetik-verdenen for allerede 20 år siden. Environ er også det eneste produkt i verden, som har præsteret at udvikle en rulle på 0,1 mm. 

5. Prisvindende

Dr. Fernandes vandt i 2016 "INNOCOS i2016 - Innovation Leader of the Year" . En international pris for hans innovative og imponerende arbejde inden for kosmetikverdenen.

6. Høje kvalitetskrav

Environ har den schweiziske (Swiss Vitamin Institute) certificering, der garanterer at produktet indeholder den mængde af virkningsfuld A-vitamin som producenten påstår, dernæst at kvaliteten af A-vitamin er af meget høj standard. 

7. Fornuftige priser

Priserne er meget fornuftige og gør at alle har råd til en smuk hud.

8. Udglatter huden

A-vitamin normaliserer huden, udglatter linjer, opbygger en sund og stærk overhud. Udjævner hudens tone og struktur og vigtigst af alt er A-vitamin det eneste vitamin, som kan reparere skader. 

 9. Environ er hypo-allergene

Environ produkter er hypo-allergene, dvs. at de er velegnet til den mest sensitive og reaktive hud.


Nysgerrig?

Vil du gerne prøve Environs produkter på din egen hud? Klik her for at se mine favoritter, som du kan købe i vores webshop i Dare to Care.