Sådan beskytter vi mod sommerens sol hos Dare to Care

Sommeren er på mange måder både en velsignelse og en drillende tid for huden.

Om sommeren producerer huden ofte lidt mere talg og fedt. Det gør den for at beskytte sig selv mod udtørring fra solen, men også pga. varmen. Vores hudceller deler sig hurtigere ligesom vi får mere hård hud på fødderne og vores hår gror hurtigere. Når vi også bruger solcreme vil talgkirtlerne altid blive mere eller mindre tilstoppede og det i kombination med den øgede talg-produktion gør at huden godt kan fedte og blive uren. Mange oplever desuden at huden kan se helt læderagtig ud med flere rynker efter sommeren, men det er helt naturligt, fordi solens stråler fortykker hudens overflade, så den kan blive mere grov og rynket at se på.

For at huden skal kunne beskytte sig selv bedst muligt mod solen kan det være rigtig skidt at få behandlinger med syre eller skrappe peelingbehandlinger. De bedste behandlinger om sommeren er de kølende, de genopbyggende, de fugtende og 2-3 dybderens om sommeren er også et must. 

Jeg vil anbefale at man får en dybderens 2-3 dage før man tager på solferie og gerne en uge efter man er kommet hjem. Det sikre dig den der smukke sunde sommerhud og gøre at du beholder den finere struktur i huden og din sommerkulør holder længere.

På klinikken har vi skabt vores sommerbehandling med solens udfordringer i centrum. Det går ikke, at man ikke kan være udenfor uden at bekymre sig om sin huds sundhed, og derfor har vi sammensat en mild sommerbehandling med grundig dybderens, som vi har valgt at kalde Natural Summer Beauty. Og vi har lavet den, så selv de mest sensitive hudtyper kan tåle den.   

I Natural Summer Beauty bruger vi for første gang også vores nye lækre produkter fra Aurelia og Comfort Zone, som vi glæder os meget til at præsentere for jer. Du kan læse meget mere og booke tid til Natural Summer Beauty på klinikkens hjemmeside.

Til dagligt brug sværger vi på Dare to Care til Environs RAD Suncreen 15 SPF - det har altid været min go to-solbeskyttelse. Men hvis I har nogle gode tips eller tricks til hvordan man bedst klarer sommerens sol, vil jeg elske at høre dem!

Nyd sommeren

Knus Line