Slip stress og spændinger med vores skræddersyede kropsbehandling

Jeg vil gerne fortælle jer om den særlige kropsbehandling, Body Mind Therapy, som vi begyndte at tilbyde i Dare to Care. 

Evas Body Mind Therapy er en unik, dybdegående kropsbehandling, som frigør fysiske og psykiske spændinger, låste følelser og giver dig velvære, lettelse og afslapning. Det er en holistisk massageform og behandling hos Dare to Care, som kombinerer akupressur, zoneterapi, afspænding af muskler og åndedrætsteknikker. Mange af vores kunder oplever en enormt stor forløsning efter behandlinger med kropsterapi, fordi den helt særlige kombination af massageteknikker kan skabe store forandringer på mange af de problemer, vi har i vores krop. Hvis du lider af stress, smerter, ryg-, nakkeproblemer eller fordøjelsesproblemer, kan vi ikke anbefale Evas kropsterapi nok.

Eva er med hendes 25 års erfaring en utroligt kompetent behandler med et helt særligt fokus på kropsterapi og hormonelle ubalancer. I Evas kropsbehandlinger trækker hun på alle hendes redskaber og kompetencer fra kropsterapi og hormonterapeut-uddannelsen, og det kan virkeligt mærkes i Body Mind Therapy. Eva har blandt andet har haft sin egen klinik og haft ansvar for videreuddannelse af kosmetologer. Hun har sideløbende uddannet sig til kropsterapeut og hun bruger denne uddannelse både i hendes kropsbehandlinger, men tilbyder det også i hendes skræddersyede ansigtsbehandlinger til kunder som oplever særlige ubalancer i kroppen.

Jeg har sat mig ned og snakket med Eva om hvorfor hun har valgt at specialisere sig netop indenfor kropsbehandlinger og hvorfor det er så godt til at løse op for så mange forskellige problemer.

Har du nogen specifikke udfordringer, som du gerne ville arbejde med i Body Mind Therapy?

”Jeg elsker at arbejde med kroppen og opleve den effekt det giver når spændinger forløses. Mange mennesker lever en stresset hverdag og mister kontakten til deres krop og dermed også den kommunikation, der ellers så fint finder sted mellem krop og sind. Vi ved inderst inde godt hvad der er godt og skidt for os, men vi kan befinde os så meget i hovedet, at fornuften overdøver hjertet og mavefornemmelsen. Behandlingen hjælper blandt andet med at skabe opmærksomhed på dit åndedræt, komme ned i kroppen og mærke efter hvordan du egentlig går og har det.

Jeg har selv prøvet mange forskellige kropsbehandlinger, både kropsterapi og andre behandlingsformer, og min erfaring er, at selvom man arbejder med samme system eller uddannelse, så behandler man forskelligt. Man finder sin egen personlige stil, og måde at behandle på, og gudskelov for det. Mit ønske er at give mine klienter et pusterum, hvor de får lov til at mærke sig selv, og hvad deres krop prøver at fortælle dem.  Jeg uddanner mig løbende og bruger også værktøjer fra eksempelvis yogaens verden, neuromuskulær terapi og organmassage.”

Hvem egner Body Mind Therapy sig til?

”Behandlingen egner sig til alle, der gerne vil have løsnet op for spændinger i kroppen eller forebyggende for at passe godt på den. Inden behandlingen tager vi en kort snak om eventuelle problematikker. Jeg bruger også den første behandling til at gå kroppen igennem, og mærke hvor den spænder op, så jeg kan arbejde mere målrettet i efterfølgende behandlinger. Min erfaring er, at med en længere behandling er der tid til at komme i dybden og få tilrettelagt behandlingen efter hver kundes behov, og det gør at det kan hjælpe på så mange forskellige områder.”

Vores første kropsbehandling hos Dare to Care

Jeg har længe ledt efter den helt rigtige behandler til at lave kropsbehandlinger på klinikken, og med Eva har vi fundet en yderst behagelig, rolig og omsorgsfuld behandler. Samtidigt med hendes arbejde på Dare to Care er Eva under uddannelse til Komplementær Hormonterapeut hos Caroline Fibæk. Med den uddannelse har hun endnu flere redskaber og kompetencer til at kunne rådgive særligt kvinder, som oplever problemer med huden.

Men vigtigst af alt har det været, at finde en måde at lave en behandling, som kan skræddersyes til den enkelte på samme måde som vores ansigtsbehandlinger og finde den rigtige behandler. For os  på Dare to Care er velvære og sundhed aldrig noget man kan sætte en formel på, men kræver at man har tid og rum til at lave den helt rigtige behandling hver gang. Det kræver også en helt særlig behandler – og det vil man også kunne mærke, når man får en behandling af Eva.

 


Læs mere og book tid til body mind therapy