Beauty-workshop #2: Lær alt om Cupping med Dare to Care

IMG_4802.JPG

Den 3. november afholder vi Beauty Workshop #2. På grund af den store interesse for nummer 1, handler det igen om Cupping - og bliver styret af vores egen cupping-ekspert Kornelia. Cupping - eller sugekopmassage - er en af de nyeste trends inden for holistisk hudpleje. Det er en meget gammel behandlingsmetode, hvor man placerer vakuumkopper på huden og masserer med dem. Cupping er en rigtig god metode til at behandle væskeophobninger, opstramning, muskelspændinger og cellulite m.m. Få din hud til at stråle på en naturlig måde helt uden kemi.

På workshoppen kan du se frem til at lære alt om cupping-teknikker, det rigtige tilbehør, hvordan du får det inkluderet i din hudplejerutine og tips og tricks. Det er en praktisk workshop, hvor du sammen med Kornelia lærer selv at bruge sugekopper - så du bliver ekspert selv.

Du får desuden en gratis sugekop fra SARD og 10% rabat på alle vores andre sugekopper. 

Hvornår?

Workshoppen finder sted torsdag d. 2. november fra 18.30 - 20.00  

Pris?

550 kroner

Line FriisNyheder, Mest læste