Bliv klar til vinter med vores nye årstidsbehandling: Winter Lifting Facial

Winter-lifting-facial

Med Winter Lifting Facial har Elina sammensat en varm, beroligende og fugtgivende vinterbehandling med luksus for ryggen og facial lifting-massage udført i Aurelia Skincares fantastiske probiotiske hudplejeprodukter.

Vinteren inviterer dig til at stilne sindet, sjælen og skærpe vores indre liv. Det er tid til at være introvert, eftertænksom og søgende efter en dybere og mere forbundet tilstand. I takt med de kortere, koldere og mørkere dage kan du med fordel sætte tid af til små daglige refleksioner over hvilke tanker, handlemønstre og følelser, som ikke tjener dig mere.

Huden er ekstra følsom, ligesom hele dit sansesystem er følsomt. Vinterens tørre luft og og skiftet imellem kulden udenfor og den varme luft indenfor gør, at vores hud bliver dehydreret og irriteret og har brug for ekstra beskyttelse. Derfor har Elina sammensat en varm og fugtgivende ansigts- og rygbehandling i de probiotiske produkter fra Aurelia.

Behandlingen egner sig til alle og særligt dig med tør, sensitiv hud eller rosacea vil elske Winter Lifting Facial.

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen starter med en mild skummende afrensning af ryggen efterfulgt af en grundig detoxpeeling og dybe strøg  i opvarmet silkeblødt shea smør.

Dernæst bliver ansigt og bryst renset i den prisvindende rensebalm "Miracle Cleanser" fra Aurelia. 

Efterfølgende peeler vi huden i aktive enzymer som fjerner tørre og grå hudceller væk så huden får en lækker glød og en glat overflade. Nu er huden klar til at modtage de efterfølgende produkter.

Så går vi i gang med en varm og dyb lifting massage, hvor vi går alle dine ansigtsmuskler igennem  og afspænder både dit ansigt, nakke og skuldre. Her får din hud lov til at suge til sig af den nærende ansigtsolie fra Aurelia, fyldt med probiotika, som går ind og beskytter og binder fugten til huden igen.

Winter Lifting Facial kan bookes fra 1. december og koster 825 kroner for 60 minutter (Normalpris: 1045 kroner). Dybderens kan bestilles som tillæg til behandlingen.


Line FriisNyhederComment