Sådan går du foråret i møde: 5 gode hudplejetips og vores favorit-produkter!

marivi-pazos-229894-unsplash.jpg

Foråret er lige over os og bedre sent end aldrig! 

Foråret er en tid, som godt kan give udfordringer for din hud. Typisk vil de fleste føle at deres hud er tør og irriteret oven på den kolde vinter, og det betyder ofte at din huds immunforsvar er svækket. Mange oplever også at huden kan begynde at slå lidt ud eller blomstre, ligesom naturen gør.

Derfor har jeg samlet mine fem bedste råd til hudpleje i foråret, så du kan gå sommeren i møde med en stærk og sund hud:

  1. Brug solbeskyttelse! UV-indexet stiger meget og det er nu vi skal passe på. Vores hud er ikke vant til den mængde UV og kombineret med tørhed og nedsat immunforsvar gør, at vi nemt solskader.  
  2. Få en ansigtsbehandling, som passer til forårets udfordringer! Undgå syrebehandlinger, men få en grundig peeling - gerne enzym peeling - og en masse fugt. Det kan også være en god ide at få behandlinger, hvor du kan få bygget huden op med A-vitamin.
  3. Ud med fedt, ind med fugt. Skift dine fede nærende vintercremer ud og kom igang med de mere fugtgivende og lette cremer. Foråret er serum-tid! Gå efter hyaluronsyre og peptider! 
  4. Husk din øjencreme. For at forebygge sommerens belastning på vores øjenomgivelser, skal du have din favorit-øjencreme frem! Peptider er geniale til de sarte omgivelser og vil give dig den helt rette opbygning af huden. 
  5. Begynd med selvbruner. Selvbruner-sæsonen er lige begyndt og særligt om foråret er der gode argumenter for at bruge dem. Ofte bliver vi nemlig så desperate for at få lidt kulør at vi smider ansigtet i solen så snart de første stråler rammer. Husk dog, at selvbruner ikke beskytter mod solen!

Mine 5 favorit-produkter til foråret:

  1. RAD 15 solcreme fra environ. Denne solcreme er et hit blandt vores kunder, fordi den ikke virker tilstoppende eller fedtet på huden men denne solcreme føles nærmest som flødeskum.
  2. Spring Boost Facial. Denne ansigtsbehandling er skabt til alle forårets udfordringer. Du får grundig peeling, masser af fugtgivende massage og stimulerende cupping. Klik her for at læse mere!
  3. Skin essentia crème fra Environ. Environs step up A-vitamin-serie, som booster din hud med A-vitamin og fugt.
  4. Youth Essentia Eye Gel. Youth Essentia Eye Gel er min favorit øjencreme / gel of all time. Den er utrolig god mod mørke rander og tørhedsrynker. Indeholder masser af peptider.
  5. James Read H2O mist. H20 Misten er den bedste jeg har prøvet! Den gør din hud 1/2-1 tone mørkere, så derfor ser den også meget naturlig ud. Den får dig til at se sund ud med smuk glød. Og så er det en helt fin mist som ikke lugter, men ligesom en rosenvand, der gør at du ikke får pletter og skjolder. 

Jeg håber I allesammen får et fantastisk forår og jeg glæder mig til at se jer hernede i klinikken!