Line Friis
 

Unik chance: Deltag i workshops på VINTER RETREAT PÅ NIMB

Drømmer du om ny energi – og en ny og bedre begyndelse?
Er du nysgerrig efter at vide, hvad god kost og yoga kan gøre for dit velvære?
Kom med på en af de spændende workshops indenfor og kickstart dit 2018! 

 
Screen Shot 2017-12-11 at 13.25.07.png
 

Det er ikke fire dages ophold - det er fire dages forvandling

Unik chance: Deltag i workshops

Som noget helt nyt får du nu mulighed for at deltage i de fantastiske workshops, som er blevet tilrettelagt til dette års vinter-retreat på Hotel Nimb. 

 

Morgenyoga

Kick-start dig selv med en morgen-yoga-session i Nimbs smukke omgivelser, inden du tager hul på dagens strabadser. 
Dagens underviser er Laila Tórsheim, grundlægger af Shakti Yoga Uddannelsen og Yogakompagniet. Gennem mere end 20 år har hun udforsket og undervist i yoga og særligt specialiseret sig i holistisk sundhed. Hendes yogaform er på en gang blid, kraftfuld, legende og nydelsesfuld.

Klik her for at købe billet til morgenyoga

 

Dancing Yolates 1 og 2

Start året med god energi med en Dancing Yolates-workshop. Workshoppen ledes af Mikkala Marilyn Kissi, der er stifter af firmaet Living Yolates, som er udsprunget af hendes erfaringer inden for dans, ernæring, yoga og kinesiologi.
Oplev konceptets helt særlige glæde og smittende energi, som du kan tage med dig videre i 2018. Session 1 starter d. 18. januar kl. 17.00 og session 2 starter d. 21. januar kl. 8.00.

Klik her for at købe billet til Dancing Yolates 1

Klik her for at købe billet til Dancing Yolates 2

Acro-yoga 1 og 2

Få en fantastisk start på weekenden med en acroyoga-session i Nimbs smukke omgivelser med Jeppe Skovgaard, der har en baggrund inden for bl.a. parkour og mindfulness. Med denne unikke kombination udfordrer han din måde at bevæge dig på. Du kommer til at prøve nye teknikker inden for yoga og meditation, så du øger både din kropslige og mentale frihed. Session 1 foregår d. 20. januar kl. 08.00 og Acro-yoga 2 starter kl. 16.00. 

Klik her for at købe billet til Acro-yoga 1

Klik her for at købe billet til Acro-Yoga 2 

Hvornår
Nimb Vinter-retreat 2018 finder sted fra torsdag den 18. til søndag den 21. januar på Nimb Hotel i København. Check-in er fra kl. 15.00 den 18. januar, og retreatets aktiviteter og behandlinger fortsætter frem til ca. kl. 13.00 søndag den 21. januar.

Hvem

Jeg leder Vinter-retreat i samarbejde med Nimb Hotel. Du vil også kunne opleve: 

  • Louise Holst Dissing, krops- og bevidsthedsbehandler. 
  • Mikkala Marilyn Kissi, stifter af firmaet Living Yolates
  • Jeppe Skovgaard, yoga, meditation, parkour og mindfulness
  • Mette Dahlgaard, køkkenchef på Gemyse i Tivoli
  • Laila Tórsheim er grundlægger af Shakti Yoga Uddannelsen og Yogakompagniet
undervisere_hotel_nimb_retreat

Om retreatet

Omgivelser

Nimb er flere gange blevet kåret som et af verdens mest inspirerende og charmerende hoteller.
Det vil du særligt kunne mærke, når du nyder stemningen foran den knitrende pejs, på gåture rundt i charmerende Tivoli, og når du dyrker yoga i Nimbs smukke og storslåede lokaler.

Inspiration

I løbet af de fire dage på Nimb Vinter-retreat deltager du i seks unikke workshops med nogle af Danmarks dygtigste undervisere inden for mindfulness, energiskabelse, bevægelse og kost. Her får du mulighed for at lære nye teknikker og opleve mere energi, nærvær og velvære – og få en ny begyndelse.

Kost

Skønhedsguru Line Friis skaber en unik kostplan i samarbejde med køkkenchefen fra Nimbs grønne restaurant, Gemyse. Kostplanen giver din krop ny energi og virker genopbyggende. Ved hvert måltid og snack får du grundig indføring i tankerne bag hver ret, så du selv kan bygge videre og skabe din egen personlige kostplan.

Skønheds og velvære

Nimbs Vinter-retreat omfatter to skønne behandlinger – men flere kan naturligvis tilkøbes. Vi anbefaler at starte med Body Mind Therapy og derefter vælge enten Winter Soothing Facial eller en Deep Tissue Massage. Vores behandlere er alle uddannet hos det prisbelønnede ”Dare to Care Holistisk Skønhedsklinik”.

 

Læs mere og reservér plads hos Hotel Nimb